2021 UEFA Euroopa meistrivõistlused

0

Aastal toimus Euroopa jalgpalli meistrivõistlused. Tegelikult on selle õige nimetus UEFA Euro 2020, sest võistlused pidid toimuma
2020 aastal aga nagu ikka, siis jäi koroona pandeemia pärast paljud, kui mitte kõik, üritused ära.
Õnneks UEFA Euroopa jalgpalli meistrivõistlused ikkagi said lõpuks toimuda, 11. Juuni – 11. juuli 2021, ninng see lisas kindlasti palju põnevust eriti just jalgpalli fännide ellu. Nagu paljud kindlasti olid teadlikud, siis tiitlikaitsijad oli Portugal, kelle kahjuks seekord ei õnnestunud võita, nad kaotasid ⅛ finaalis Belga rahvuskoondisele. 11. Juulil peetud finaali võitis Itaalia ning teise koha sai Inglismaa rahvuskoondis.

Aga kus siis on kõige parem Eestis jalgpalli jälgida? Eriti selliseid tähtsaid ja suuri üritusi, mis iga aasta ei toimu, näiteks just Euroopa jalgpalli meistrivõistlused.

 

Err etv on hea lehekülg, kust jalgpalli mänge vaadata!

Võistlused toimusid 11.juuni – 11. juulini ning oli palju võimalusi kust neid oleks saanud vaadata. Esiteks on kindlasti väga palju neid lehekülgi, kust tuleb maksta mingi summa, et saaks mänge vaadata ja need ei pruugi olla üldse eesti keelse kommentaatoritega. Ning samuti on ka palju televiisori kanaleid, kust saab vaadata, näiteks ViaPlay kaudu, kuid selle eest tuleb jällegi maksta. Kuid kui üllatav see ka ei oleks, siis on ka Eestis palju lehekülgi kust saab täitsa tasuta selliseid tähtsaid mänge vaadata ja isegi eestlastest kommentaatoritega! Üks neist lehekülgedest on kindlasti err etv. Err etv kaudu sai väga kergesti vaadata paljusid võistluse mänge, kohe kindlasti veel ka tugevamate riikide vahelisi mänge. Teatud aja sai ka err etv kaudu mänge järgi vaadata, mis on neile just väga hea, kes mingil põhjustel mängust ilma jäi.

 

Delfi.rus, postimees sport ja soccernet.ee

Tihti mõtled, kust oleks kõige parem lugeda jalgpalli uudiseid, eriti veel nii suure võistluse kohta nagu Euroopa meistrivõistlused? Delfi.rus, postimees sport ja soccernet.ee on selle jaoks väga head leheküljed. Näiteks on postimees spordi leheküljel väga kerge leida üles just jalgpalliga seotud uudised, sest selle jaoks on tehtud eralid rubriik. Samuti on ka soccernet.ee leheküljega, seal on lausa eraldi rubriik just 2020 EMi jaoks! Ja delfi.rus on kindlasti hea neile, kes eelistavad lugeda uudiseid vene keeles, lehekülg on täiesti vene keelne!

Nii delfi.rus, postimees sporti ja soccernet.ee ilmuvad uued uudised iga päev ja lugematu kord artikleid päevas. Sellepärast ongi need kolm lehekülge perfektsed sinu jaoks, kui soovid lugeda uudised nii kähku kui võimalik peale mille huvitava juhtumist! 2021 Euroopa Jalgpalli Meistrivõistlustega seotud udised ilmusid välja väga kiiresti ning nende lehekülgede abiga on väga kergesti kõige seoses kursis olla.

Järelvaatamine etv, jällegi hea lehekülg jalgpalli fännidele.

Jällegi üks etv lehekülg, mida on väga hea jalgpalli huvilistel teada on ‘järelvaatamine etv’. Selle kaudu on sul veidi peale mängu võimalust väga hea võimalus mängu järgi vaadata. Tihti on kahjuks mängudega seoses halvad kokkusattumised, näiteks oled hoopis tööl sel ajal! Siis ongi vabal hetkel hea just Järelvaatamine ETV lehekülg sinu jaoks perfektne! Esiteks on see täiesti tasuta, seega kui sul jäi oma lemmiku rahvuskoondise EMi mäng vaatamata, siis said just järelvaatamine etv leheküljelt seda järgi vaadata! Vähe on lehekülgi, kust saab tasuta järgi vaadata.

Muidugi ei olnud mängud järelvaatamine etv leheküljel igavesti üleval aga vähemalt oli võimalus ikkagi kõigil Euroopa Meistrivõistluste mängudel silma peal hoida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *