2021. aasta FIA Rallikrossi Maailmameistrivõistlused

0
  1. aasta on olnud see aasta, mil meie elu hakkab taas veidigi naasma normaalsuse poole. Kuigi tõsiasi on see, et pandeemia ei ole kuhugi kadunud ja ikka veel ründab meid kõiki. Kuid nüüd oleme vähemalt jõudnud sinna maale, kus saame taas hakata nautima üritusi ja võistlusi, mida näiteks aasta tagasi ei oleks saanud.

Nii on ka FIA rallikrossi maailmameistrivõistlustega. Eelnevalt nimetatu maailmameistrivõistlused on kõige kõrgemast klassis rallikrossi maailmameistrivõistlused rahvusvaheliselt. Ilmselt saame me kõik ette kujutada seda pettumust, mis paljud inimesed tunneks, kui ka need võistlused oleks ära jäänud. Nii tulihingelised fännid, kui ka krossi sõitjad ise. Sõitjad ise on ju üüratult vaeva näinud, et nad üldse võistlusteni jõuaks. Pannud sinna sisse nii higi, kui ka pisaraid, seega ilmselt me kõik saame ainult mõelda selle üle, mis tundeid nad tunneks.

 

Delfi korvpall, pealtnägija, suusatreener, itaalia vutiklubi ja katrina lehis, kas need on tähtsad leheküljed?

  1. aasta FIA rallikrossi maailmameistrivõistlused pidid algeliselt algama 12. juunil, kuid pärast kalendri muutmist, algas hoopis 23. juulil. Rallikrossi maailmameistrivõistlused algasid Circuit de Barcelona-Catalunya sõiduga Hispaanias. Ning hetkeseisuga peaks viimane rallisõit toimuma juba 28. novembril Saksamaal, Nürburgring sõiduga. Seega on hea hetk teil külastada just delfi korvpall, pealtnägija, suusatreener, itaalia vutiklubi ja katrina lehis lehekülgi. Just nende kaudu saate end uudistega kursis pidada ning 28. novembril teada saada, kes kroonitakse 2021. aasta FIA rallikrossi maailmameistriks!

Delfi korvpall, pealtnägija ja itaalia vutiklubi, kõik väljastasid uudiseid kõikidest siiani toimunud sõitudest. Näiteks sai lugeda esimesest sõidust Hispaanias, mille võitsid rootslane Kevin Hansen ja belglane Guillaume De Ridder. Esimene RX1 klassis ja teine RX2e klassis.

Samuti sai sõite vaadata ka suusatreener ja katrina lehis kaudu. Sai vaadata ka teist rallikrossisõitu, mis toimus 20-22 august Höljes linnas. Selle võitis RX1 klassis samuti rootslane, sel puhul küll Timmy Hansen. Ja RX2e klassis võitis meie põhjanaaber, soomlane Jesse Kallio!

Prantsusmaal toimus Loheac linnas kolmas sõit, 3-5 september. Seal võitis RX1 klassis rallikrossi sõidu jällegi rootslane Timmy Hansen! RX2e klassis võitis seekord prantslane Dorian Deslandes.

18-19 septembril toimus rallikrossi järgmine sõit meie naaberriigis Lätis! Riigas oleksite saanud näha, kuidas võitis kaks RX1 klassi sõitjaid. Nendeks oli meie järgmine põhjanaaber, soomlane Niclas Grönholm, ning rootslane Johan Kristoffersson!

Järgmine sõit FIA rallikrossi maailmameistrivõistlustel toimus Belgias, Stavelot linnas. Selle võitis taaskord RX1 klassi Johan Kristoffersson. Ning teist korda ka RX2e rallikrossi sõitja Guillaume De Ridder!

Viimatine sõit toimus 16-17 oktoobril, seekord Portugalis, Montalegre linnas! Võitjaks tuli teist korda meie põhjanaaber soomlane Niclas Grönholm, RX1 klassist!

Pidage meeles nii delfi korvpall, pealtnägija, suusatreener, itaalia vutiklubi ja katrina lehis leheküljed, sest viimane sõit on kohe-kohe tulemas! 27-28 november toimub Saksamaal, Nürburgi linnas, 2021. aasta FIA Rallikrossi Maailmameistrivõistluste viimane sõit ning selguvad ka võitjad!

Õnneks on terve selle pandeemia keskel positiivne see, et selle pandeemia keskel jäi võistluste jooksul ära ainult üks sõit. Siiamaani jäi ära ainult Rootsis, Hell linnas, toimuma pidanud sõit.

 

Ootame nüüd kõik huviga viimast FIA Rallikross Maailmameistrivõistluste sõitu! Siiamaani ei ole üldse kindel, kes võib võitjaks tulla, sest kõik on ikka veel üsna lahtine. Seega jälgime kõik varasemalt mainitud lehekülgi ning ootame põnevusega novembri kuu lõppu, mis ei ole samuti enam üldse kaugel!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *